Visszajelzések

Megkértem vendégeimet, hogy akinek van ideje és kedve, írásban küldjön visszajelzést azzal kapcsolatban, amit nálam tapasztalt, és amit munkánknak köszönhetően magával kapcsolatban tapasztalt. Segítségül adtam pár ötletet, szempontot:

  • hány alkalommal voltak nálam,
  • milyen időközönként,
  • változott e valami, ha igen, milyen irányba,
  • kinek ajánlaná, és kinek nem,
  • írjanak testükkel, vagy a fájdalommal kapcsolatos félelmeikről, mit tapasztaltak erről,
  • és ezeken kívül bármi, amit le szeretne írni, hogy mások komplexebb képet kapjanak.

Cserébe cenzúrázatlanul bemásolom ebbe a menübe a visszajelzéseiket, az írás elején nemük, életkoruk, és azon dátum, mivel megkaptam az írást. Miért fontos ez nekem, attól függetlenül, hogy pozitív vagy negatív e a visszajelzés? Mert számomra a legfontosabb, hogy mindenki tisztában legyen azzal, mi az pontosan, amit csinálok. A masszázs nem jó szó rá. Bár egészségmegőrzés és megelőzés jelleggel végzem munkámat, de semmi esetre sem kezelés, vagy terápia, így egy szóval lehetetlen leírni. Továbbá fontos számomra, hogy azok találjanak meg, akiknek az jó, amit én munkámmal adni tudok! Bár a fent felsorolt szempontokat kértem, de mégis főleg érzésekről jeleztek vissza, amit nagyon nagy dolognak tartok, mert a fizikai testen “dolgozunk”, de az érzésük dominál. Ebből is látszik, milyen fontos a test-kapcsolatunk, hogy az érzéseink tisztuljanak, mi által erősödik a test-tudat, nő az önismeret, ezzel együtt nő az önbizalom, jobban bízunk magunkban, magabiztosabbak leszünk és kevésbé tudnak mások manipulálni. AZ A FONTOS SZÁMODRA, AMI NEKED JÓ! És ki tudja ezt a legjobban… mint TE!

Íme a konkrét visszajelzések:

(nő, 50 éves, 2020.02.07.)     Tapasztalat: Kedves Vera, több mint egy éve masszírozol, és ez idő alatt a testem csodás változáson ment keresztül. Amikor kezdtük a lábamban nagy fájdalom volt, szinte lépni is alig tudtam, a pangó víztől pedig dagadt, érzékeny volt az egész talpam, lábfejem, lábszáram. Ma pedig nincs fájdalom, és nyirokkeringésem is egyre jobb. Szeretem, ahogy csalhatatlan ösztönnel azonnal kiszúrod a problémás részeket, szó szerint rátapintasz a lényegre, méghozzá nem is akár hogyan! Szisztematikusan dolgozol a testen nem hagysz ki egyetlen porcikáját sem az embernek, és amit imádok, hogy testtudatosságot tanítasz az embereknek. Sokszor van házi feladat, adsz tanácsot, hogy mire figyeljek, hogy lazítsam a testem, és ezt tapasztalatból mondom érdemes megfogadni.
Amit csinálsz az nem “csak” egy masszázs, hanem egy belső, önismereti munka, melynek során a test kommunikál, és én pedig meghallom a szavát, hogy egyensúlyba kerülhessek önmagammal. Köszönet érte!

(férfi, 65 éves, 2020.02.08.)   Azoknak szeretnék pár sorban írni, akik tudják mit jelent fájdalommal feküdni, fájdalommal kelni. Én S. P. A. betegséggel küzdök minden mozdulat, minden lélegzetvétel egy fájdalom volt. Ma már nyugodtan mondható a fájdalom a múlté. Havonta egy, két alkalommal eljutottam egy szinte fájdalom mentes minőségi élethez. Nagyon örülök, hogy meg ismertem ezt a masszázst. Hogy fájdalmas e a kezelés? Az, de a foghúzás is fáj utána mégis örülök, hogy ki húzták. Először 10.000 ezer jaj, de utána minőségi életét élek. Hogy ezek után ki mire számítson? Azt a már, már kedveskedő simogató masszázst el kell felejteni! Itt kő kemény munka folyik kb.két óra hosszan. Kár, hogy nem jöttem előbb.

Hozzászóláson a visszajelzéshez: semmilyen szinten sem tisztem bármilyen diagnózist felülbírálni, személy szerint én soha sem diagnosztizálok, nem vagyok orvos! De észrevételeim szerint, talán nem biztos, hogy mindegyik diagnózis helytálló a panaszok tekintetében… mint írtam, tapasztalatom szerint!

(nő, 38 éves, 2020.02.10) Sziasztok!!!
Szeretném veletek megosztani az én érzésem a masszázzsal kapcsolatban!!!
Elején tartottam picit tőle, mert elég sok fájdalmat éltem meg!!! De mióta eljárok masszázsra sokkal jobban érzem magam.
Azt nem mondom, hogy elején nem volt “hú basszus nem bírok felkelni”, hogy nem volt kis izom lázam, de 1-2 nap s máris jobban voltam, mint előtte. Sőt eddig nagyon fájt a fejem, amit most már tudom, hogy a helytelen tartásomnak is köszönhetek, hogy az izmok össze rándultak. Amióta masszíroztatom enyhültek a fejfájásaim, ami számomra sokat számít, és amiért hálás vagyok!!! Sőt amit mostanában kérek, az a köpöly, miután könnyebbnek érzem magam!!!
Köszönöm a sok segítséget, s most már félelem helyett várom mikor mehetek újra!

(Elekes Krisztina Zolna, asztrológus, 2020.02.20) Mit jelent számomra a kezelésed? A kezelésed segít a testemben lenni, benne maradni, a testtudatot a lehető legteljesebben megélni. Azt érzem te ugyanazt csinálod a testtel, minta amit én csinálok a lélekkel a Szivárvány asztrológia által. S ez így nagyon rendben van, hiszen multidimenzionális lelkek vagyunk, ami számomra azt jelenti, hogy ahhoz, hogy meg tudjuk élni az egységet, sok sok dimenzióban kell dolgoznunk magunkon. Minden egyes alkalom veled segít levedlenem előző és jelen életek alacsony rezgésű terheit, a fizikai testben lévő lenyomatait, amik tulajdonképpen csak hátráltatnak az utamon. Ami plusz a kezeléseden az a teljes elfogadás és figyelem, amit kapok tőled. No és sok sok mosoly. 

(nő, 44 éves, 20.02.20.) Mikor hozzád megyek, tudom fog történni valami meglepetés, és Rád bízom a testemet, még én sem tudom igazán miért is és mire lenne szüksége, de ahogy elkezdesz vele foglalkozni, bennem is újjá éled valami mélységes szeretet önmagam iránt, és az Élet iránt, és nevetünk, sírunk, hogy milyen egy csoda ez… és utána ott vagyok lebegve újra a testemben, ahogy kell!