TEST K.É.P. átadása

Ez masszázs, energiakezelés, belső munka, személyiségfejlesztő, lélekemelő, testkönnyítő, és sorolhatnám mennyi minden integrációja (keveréke). Várom azok jelentkezését, akik emberekkel való munkájuk során szeretnék megélni szabadságukat, erejüket, békéjüket úgy, hogy a nap végére ne kerüljenek lemerült állapotba. Most már lehetőség van arra, hogy átadjam azt a módszert, amit munkám során használok, íly módon is lehetőség van segíteni másnak (és magunknak is) test-lélek-szellem szinten. Várom azok jelentkezését, akik fizikailag-lelkileg, és szellemileg is hívást éreznek ennek a módszernek az elsajátítására. A módszer mellet nagyon sok tapasztalati tudást is megosztok, mely sokat segíthet életünk minden területén!

Ez egy nagyon jó ALAP arra, hogy amennyiben eléred test-lélek-szemmel kapcsolódási pontodat, és szabadon áramlik életedbe az a minőség, amit a legmagasabb szinten meg tudsz valósítani az élet bármely területén, energiamintázatodnak megfelelően illeszkedni fog. Meg tudod tartani belső szabadságodat, élni tudod belső erődet, megéled belső békédet, egységtudatodban.

5 alkalmas TEST K.É.P. integráció díja: 50.000,- Ft/alkalom

Minden alkalom egy teljes napot igényel, és ha szeretnél a következőn részt venni, akkor arra 2 hónapon túl van lehetőség. Ezek 2 vagy 4 fő részvételével történnek, mert számomra a minőség a legfontosabb! Arra számítani kell, hogy ha lelkileg szárnyalni is fogsz, de fizikailag szükség lesz 1-2 nap tartalmas pihenésre.

Várok minden szabadon szárnyaló, vagy arra vágyó testet-lelket-szellemet! smiley

Mocker Veronika / Test-lélek-szellem kapcsolat építő