Test Kapcsolat Építő Program Test K.É.P.

Kérdeztem a vendégeimet, hogyan tudnám legjobban megfogalmazni mindenkinek, mi az amit csinálok!? Senki sem tudott egyszerűen válaszolni. Mindenki szerint ezt elmondani nem lehet, ezt ki kell próbálni, majd eldönteni, hogy szeretnénk-e még, vagy sem.

A vendég fekszik hanyatt, hason, esetenként az oldalán is. Kezdetben a felületi izmokat lazítom, ezért teljes testmelegítőn fekszik, és használok meleg krémet, meleg lávakövet az elejétől a végéig. Nyújtom az izmokat. Van akinél már olyan erővel dolgozom, amit még el tud viselni, és van akinél nagyon gyengén. Van akinél TENS/EMS készülésekt is használok bizonyos testrészén, van akinél izomopisztolyt, van akinél köpölyt, van akinél strucctollal oldom ki a testi feszültséget. Mindenkinek átadom azt a speciális légzést, amivel segíteni tud a testének elengedni a befeszült izom nyújtása, letapadása, befeszülése miatti fájdalmat (ez lehet kicsi, intenzív és erős fájdalom). A lényeg, hogy a fájdalom ne maradjon a testben. Ez egy igazi munka mindkettőnknek! 

Két típusú Test Kapcsolat Építést csinálok. Az egyik az oldó, amikor fizikálisan, közös munkával belemegyünk a testbe, légzéssel összehangoltan, hogy a testünk, testérzetünk felszabadult legyen. A másik a feltöltő, amikor hosszú, lassú mozdulatokkal, a testet melegítjük. A légzés mélyül és lelassul, mely után a lelkünk újra életerőhöz, élethez, energiához jut... talán egy kicsit elvarázsolódunk, kiegyensúlyozódunk.

Van amikor beszélgetünk, és van amikor nem. Sok zeném van. A lejátszás véletlenszerűre van állítva, mégis mindig olyan zene szól, amiről éppen beszélünk... "véletlen". A végeredmény a felszabadultság!

A szolgáltatásom díjazása: 

Budapesten (XVI. kerület):        1 óra -> 10.000,- Ft,   1,5 óra -> 14.000,- Ft,   2 óra -> 18.000,- Ft

Baranya megye (Nagydobsza): 1 óra ->  6.000,- Ft,    1,5 óra ->   9.000,- Ft,   2 óra -> 12.000,- Ft

TEST KAPCSOLAT ÉPÍTŐ PROGRAMOMAT ajánlom:

A legfontosabb szempont, ha már eldöntötted: – Könnyíteni szeretnél a testérzeteden. Elég volt a nyavalygásokból, hogy itt fáj, ott becsípődött, fáj a fejem, fáj a nyakam, fáj a hátam… – Tenni kell valamit! De mit?

 • Olyan fej, nyak, váll, hát, derék, láb, kéz fájdalommal vagy légzési nehézségekkel küzdesz, amit orvosilag nem indokol semmilyen diagnosztikai eredmény sem.
 • Eldöntötted: teszel a testedért, magadért, segíteni akarsz a testednek, még a bekorlátozódott mozgás vagy fájdalom megtapasztalása, megélése előtt.
 • Nyitott vagy az általam átadott légzéstechnika kipróbálására, mellyel szintén segítséget adsz a testednek a feszültségek elengedésére.
 • Elfogadod, hogy ez egy folyamat, melynél eleinte 2 hetes szünetekkel minimum 4-8 alkalommal van szükséged, majd 3 és végül 4 hetes szünetekkel még pár alkalomra, miután érezni fogod, mikor van szüksége testednek, vagy akár lelkednek a ”lazulásra”.
 • Szívesen várlak akkor is, ha a leírtak alapján (csak úgy), szeretnéd kipróbálni!
 • Ha meg tudsz tisztelni bizalmaddal…

FONTOS!

Tudom, hogy sokan gyorsan szeretnének haladni, rögtön eredményt elérni, de tudni kell, hogy ennek ára van! Ha a vendég nem jelzi hol a normál fájdalomhatár, amit még kezelni tud, a kezelés után jelentkező izomláz szerű fájdalom is nagyobb lesz. Esetenként a testrész duzzanata jelentkezik. Olyan, mintha felkészülés és bemelegítés nélkül erős edzésen vettünk volna részt. Igazán ez sem baj, mert tényleg gyorsabban haladsz, és a legnagyobb izomláz is elmúlik, de tovább tart… a következmények tudatában kell lenned. Ez többszöri előfordulása nem jó!

FONTOS!

Nincs olyan, ami mindenkinek egytől egyig jó, hatásos, eredményes. Mindenki egyedi! Te is az vagy! Vannak dolgok, amiket ki kell próbálni, és utána érezni, hogy az eredményes számára, vagy sem, fog működni, vagy sem. Van, aminél rögtön érzi az ember, hogy nem, ez neki nem lesz jó és/vagy eredményes. Hát akkor most nem, de majd később talán igen. Ha érzed is, hogy jó lesz, akkor is lehet, hogy csak rövid ideig, átmenetileg, de lehet, hogy tartósan. Annyira egyedi! Ez nem pénzfüggő! Nem egy tárgy, amit megveszünk, hazaviszünk és használjuk! Ez egy olyan szolgáltatás, aminél az egyediség tiszteletben van tartva, a belső kapcsolat kialakítására épül (önmagadon belül), a belső szabadság megélését szorgalmazza, a belső erő megérzését segíti, miközben dolgozunk a testünkön. Test-Kapcsolat-Építés minden szinten.

NE FÉLJ RENDSZERESEN JELEZNI HOL A FÁJDALOMHATÁROD, mert azt mindig tiszteletben kell tartani!

Az árak változtatásának jogát fenntartom! Szolgáltatásaim nem helyettesítik az Orvosi ellátást, nem minősül terápiának, vagy gyógykezelésnek! Mielőtt bármire jelentkezel, olvasd el a kizáró okokat/ellenjavallatokat!

Ellenjavallatok / Az alábbi esetekben nem végezem el a Test K.É.P.-t:

 • fertőző betegség, bőrbetegség, láz esetén, műtét után 6-12 hónapig illetve terhesség első 3 hónapjában, veszélyeztetett terhesség esetén, erős menstruációs napon;
 • ha a test valamely része duzzadt, illetve heveny gyulladásban van;
 • rehabilitációs kezelés – szakember dolga(!);
 • trombózis, visszérgyulladás esetén;
 • súlyos sérülés, fájdalom;
 • instabil agyi és keringési betegség, illetve kóros folyamat esetén. Mindenki megértését előre is köszönöm!