Szolgáltatások

Test Kapcsolat Építő Program Test K.É.P.

Két típusú Test Kapcsolat Építést csinálok. Az egyik az oldó, amikor fizikálisan, közös munkával belemegyünk a testbe, légzéssel összehangoltan, hogy a testünk, testérzetünk felszabadult legyen. A másik a feltöltő, amikor hosszú, lassú mozdulatokkal, a testet melegítjük. A légzés mélyül és lelassul, mely után a lelkünk újra életerőhöz, élethez, energiához jut... talán egy kicsit elvarázsolódunk, kiegyensúlyozódunk. Van amikor beszélgetünk, és van amikor nem. Sok zeném van. A lejátszás véletlenszerűre van állítva, mégis mindig olyan zene szól, amiről éppen beszélünk... "véletlen". A végeredmény a felszabadultság!

Bővebben

Egyedi foglalkozás a testtel 1-4 fő részére

Kipróbálhatsz eszközöket, melyeket jómagam is használok munkám során. Ezt magamon teszteltem, és fejlesztettem ki, de teljesen speciális, egyéni mindenkinél… Megtapasztalhatod, mit jelent a légzés a testünknek, mennyi információt rejt. Hogyan segíthet mindennapjainkban, életünkben a belső fókuszunk. Minőségi kapcsolatba kerülünk testünkkel, lelkünkkel.

Várlak szeretettel, mint "Emlékeztető"

 

Bővebben

Egyedi foglalkozás lelki részünkkel 1-4 fő részére

Várok minden érdeklődőt a test-lélek műhelyem kiscsoportos, foglalkoztató előadására, aki szeretne dolgozni saját magával való kapcsolatán, szabadságán, erején, békéjén, vagy csak kíváncsi igazi önmagára! 

Várlak szeretettel, mint "Artha" (értéket teremtő)

Bővebben

TEST K.É.P. átadása

Ez egy nagyon jó ALAP arra, hogy amennyiben eléred test-lélek-szemmel kapcsolódási pontodat, és szabadon áramlik életedbe az a minőség, amit a legmagasabb szinten meg tudsz valósítani az élet bármely területén, energiamintázatodnak megfelelően illeszkedni fog. Meg tudod tartani belső szabadságodat, élni tudod belső erődet, megéled belső békédet, egységtudatodban.

Várlak szeretettel, mint Test-lélek-szellem kapcsolat építő

 

Bővebben