Egyedi foglalkozás a testtel 1-4 fő részére

Kiscsoportos foglalkozás testünkkel, lelkünkkel

Ha már feltérképeztük a testet, akkor egyénre szabottan elmagyarázom mit, hogyan kell(ene) érezni. Hogyan tudod összehangolni a mozgást a koncentrált lélegzettel. Kipróbálhatod a douball-t, az SMR hengert, köpölyt, bambuszbotot, izompisztolyt, fejmasszírozót, strucctollat, mint eszközöket, hogy melyik jó neked, mivel érzed jobban a "hatást". Ezeket otthon szeretteiden is alkalmazhatod, megmutathatod, milyen apróságokkal, mit és hogyan lehet segíteni a testünknek. Az előadáson/bemutatón átadottakat főként magamon teszteltem, és fejlesztettem ki, de teljesen speciális, egyéni mindenkinél…

Ugyanakkor szeretném mindenkinek megmutatni, hogy a légzésünk mit jelent a testünk számára. Mennyi minden információ van önmagunkról a légzésünkben, ami talán nem is tudatosul bennünk. A légzés által szeretném megmutatni, hogyan segíti mindennapjainkat, az életünket az úgy nevezett belső fókuszunk. Így, egy ilyen alkalommal is minőségi kapcsolatba kerülhetünk testünkkel és lelkünkkel, melyen mindkét részünknek megadhatjuk a szolgálatot, a minőségben együtt töltött időt, a testi érintést, a szóbeli dícséretet, és az ajándékot.

Várlak szeretettel, mint "Emlékeztető"

A szolgáltatásom díja:

Budapesten (XVI. kerület):   10.000,- Ft / alkalom (2-3 óra)

Baranyában (Nagydobsza):   6.000,- Ft / alkalom (2-3 óra)

Tapasztalataim alapján:

  1. Van izom, mely az első alkalommal ellazul, elengedi a befeszülést. Természetesen nem minden megy elsőre!
  2. Van izom, mely az izomláz szerű fájdalom elmúlása után lazul el és engedi el a befeszülést. Ez az igazi meglepetés számunkra!
  3. Van izom, melyen több alkalom után lazul el, és engedi el a befeszülést. Ezek a gyenge pontok a testeden. Ezek adják az igazi munkát mindkettőnknek!

FONTOS!

Tudom, hogy sokan gyorsan szeretnének haladni, rögtön eredményt elérni, de tudni kell, hogy ennek ára van! Ha a vendég nem jelzi hol a normál fájdalomhatár, amit még kezelni tud, a kezelés után jelentkező izomláz szerű fájdalom is nagyobb lesz. Esetenként a testrész duzzanata jelentkezik. Olyan mintha felkészülés és bemelegítés nélkül erős edzésen vettünk volna részt. Igazán ez sem baj, mert tényleg gyorsabban haladsz, és a legnagyobb izomláz is elmúlik, de tovább tart… a következmények tudatában kell lenned. Ez többszöri előfordulása nem jó!

NE FÉLJ RENDSZERESEN JELEZNI HOL A FÁJDALOMHATÁROD, mert azt mindig tiszteletben kell tartani!

Az árak változtatásának jogát fenntartom! Szolgáltatásaim nem helyettesítik az Orvosi ellátást, nem minősül terápiának vagy gyógykezelésnek! Mielőtt bármire jelentkezel, olvasd el a kizáró okokat/ellenjavallatokat!