Egyedi foglalkozás lelki részünkkel 1-4 fő részére

5 alkalomból az első a belső kapcsolat kialakítása. Majd a következő alkalommal erre fog épülni a belső szabadágunk megélése, miután majd felhozzuk a belső erőnket, majd a belső békénken dolgozunk. Utolsó alkalomig ”építjünk”, stabilizáljuk ezeket magunkban az egység érzésének átéléséért. Koncentrációs, fókuszált belső munkáról van szó, nem fizikairól!

Munkám során tapasztalom, hogy mennyi tudás van bennünk, ugyanakkor mennyi félelem, és bizonytalanság saját, egyedi (!) testünk, létünk iránt. Tudunk sok információt, de mégsem ismerjük saját testünket, saját magunkat. Sok elvesző, bolyongó, sodródó ember van, aki nem tud kapcsolódni önmagával, fél tenni, vagy lépni. Talán őseink tudták még aktívan használni ezt a belső, oda-vissza működő kapcsolatukat. Jobban tudtak figyelni az első jelzésekre. Jobban meg tudták élni testi és lelki egyediségüket, melyet mai sablonokon, előírásokon és protokollokon működő világunkban már sokunknak nem megy.

Ha a leírtak alapján hívást érzel, vagy érdekel, szeretettel várom jelentkezésed, esetleg kérdéseidet!

Várlak szeretettel, mint "Artha" (értéket teremtő)

Részvételi hozzájárulás egységesen:

15.000,- Ft/fő, egyéniben: 20.000,-Ft., Időtartam: 2,5-3,5 óra, az ár minden alkalommal tartalmaz egy kis füzetecskét, mely segíti a "munkánkat"

A részvétel kizáró ok annak, aki lelki vagy mentális betegségből kifolyólag szakorvosi kezelés alatt áll, illetve annak, akinek szükséges lenne, de még nem kezelik!

Az árak változtatásának jogát fenntartom! Szolgáltatásaim nem helyettesítik az Orvosi ellátást, nem minősül terápiának vagy gyógykezelésnek! Mielőtt bármire jelentkezel, olvasd el a kizáró okokat/ellenjavallatokat!