Blog

2021.03.31. - szerda

Sokszor hallom, hogy: - Nincs időm magamra. Nincs rá pénzem. Nem hiszek az ilyenben. ...és még sorolhatnám.

Próbáld ki, és megtudod! Nincs mit vesztened!

Kellemes feltöltődést, ezzel az egyszerű, és nagyszerű lehetőséggel, ami ingyen van... csak rajtad múlik!

2021.03.29. - hétfő

A tudást tanulással lehet elsajátítani, és világunk megismerésével. A tudatosságunkat tapasztalattal, és önmagunk értelmi, érzelmi megismerésével. Ugyanakkor a tudás, és a tudatosság is felelősség! A tudás elsősorban mások felé való felelősség, és másodsorban magad felé. A tudatosság elsősorban magad felé felelősség, és másod sorban mások felé.

2021.03.29. - hétfő

Testtudatosság testünkkel való kapcsolat nélkül értelmezhetetlen. A kapcsolat figyelem. A figyelem idő. Az idő megadja a tapasztalaton keresztül a tudatosságot. De milyen tudatosság? Nem kell orvosnak lenni, hogy megismerjük testünket, mert ez nem lexikális tudás!

2021.03.29. - hétfő

Az evés elsődleges célja a testünk energiához juttatása. De mi van akkor, ha napközbeni evésünk után, ez az álláspont nem mindig teljesül, mert mégis annyira fáradtak vagyunk, hogy le kell feküdnünk aludni? Elszáll minden erőnk. Mi van akkor, ha ételallergiánk, vagy ételintoleranciánk alakul(t) ki (laktóz, glutén stb.)? Haspuffadás, szorulás, vagy épp hasmenést okoznak ételtípusok, amik azelőtt nem. Gondolhatnánk, hogy ezek betegségek, vagy bizonyos betegségek okozzák. De mi van, ha a panaszoknak a kivizsgálások szerint semmi más kiváltó oka nincs?

2021.03.18. - csütörtök

Artha: szanszkrit eredetű szó. Jelentése: értékteremtés, értelem, értés, cél, lehetőség, azaz több jelentéssel bír, amelyek mindegyike az ”élet eszközeit”, tevékenységeket, és erőforrásokat jelent. Ezek mindegyike lehetővé teszi az ember olyan állapotban tartását, amelyben szeretne lenni.

2021.03.16. - kedd

Ezeket könnyű leírni, és így leírva csak szavak, de ami mögötte, és benne van, az az élet maga. Az érzések, melyek időnként égig emelnek, és van, hogy a földbe döngölnek. Az eredmények, melyek hol sikerbe, hol kudarcba torkolnak. Az újabb nekifutások, melyek néha úgymond "hazafutások". Hónapok. Évek. Évtizedek. Életek.

2020.11.04. - szerda

Érdekes szemléjője vagyok a mostani időszaknak... Megosztom jelenlegi belső munkám abban a hitben, hogy talán másnak is segítségére lehet.

Kívánom, hogy mindannyian igazán meg tudjuk becsülni önmagunkat, igazán hinni tudjuk önmagunkban, és tudjuk szívvel-lélekkel tenni, mondani, gondolni!

Hiszem, hogy minden képesség, és tudás megvan bennünk egy szabadabb, békésebb, humánusabb élet megteremtéséhez!

2020.08.17. - hétfő

Hálás vagyok a sorsnak, hogy jó emberekkel találkoztam utamon! Hálás vagyok a sorsnak, és magamnak, hogy el tudtam engedni a görcsös fejlődést, a görcsös akarást!

2020.08.17. - hétfő

Van, amikor a test olyan dolgokat produkál, amire orvosi diagnosztikával választ nem találnak annak magyarázatára. Ebben az esetben is nagy a valószínűsége annak, hogy egy testemlékkel van dolgunk. A testemlék a testben tárolódik, de hatással van a lelki állapotunkra, mert annak stimulálása érzelmi reakciót vált ki belőlünk. Mire gondolok?

2020.08.17. - hétfő

Halljuk sokszor a kérdést: – Te! Szerinted ez a nő/férfi szokott tükörbe nézni?

2020.08.17. - hétfő

A keleti orvostudomány alapja a megelőzés és a természetben rejlő ősi erő kiaknázása. A vízterápia a Japán orvostársadalom egyik elismert és megbecsült gyógyítási módszere.

2020.08.17. - hétfő

Ma a nézőpontról szeretnék írni összekapcsolva azzal, amit csinálok (TEST KÉP). Sok energiát kell fektetnem abba, hogy megtaláljam azokat, akik megértik azt, amit át tudok adni embereknek.

2020.08.17. - hétfő

PCOS, azaz Policisztás Ovárium Szindróma, ami tünetegyüttes, akit részletesen érdekel a szakmai leírás erről, az itt elolvashatja.

2020.08.17. - hétfő

Munkám során tapasztalom, hogy a nyirokrendszerünk sokunknak segítségre szorul. Íme egy számomra nagyon jól megírt cikk arról, hogyan segíthetünk testünk nyirokrendszerének.

2020.07.14. - kedd

A visszajelzésekből is látszik, hogy az egyénre szabok mindent, és nincs sablon, ámbár ugyanazt teszem, és mégis a megélések, az érzések, érzetek teljesen egyediek! Most elárulok egy titkot: ahogy olvastam a visszajelzéseket… rájöttem, hogy ki, mit írt arról, hogy mit kapott érzésben, tudatosodott bennem, hogy én is pont azt élem meg általuk. Bár adtam a vendégeimnek a visszajelzésekhez ...

2020.07.13. - hétfő

Masszázstapasztalataim” egyike, – amivel feladatom volt önmagamon belül – hogy sok embertől megkaptam az alábbi mondatokat: Miért is jó ez nekem, hogy fáj ahogyan masszírozol? Nem lehetne csak egy kicsit átmasszírozni? Nem hiszem el, hogy az a jó, ha ennyire fáj! Ezt nem lenne szabad így csinálni! Nem minden “alternatív”, zenére vagy nélküle, ruhában vagy nélküle történő testérintés ...

2020.07.12. - vasárnap

Üdvözöllek! Eljöttem, hogy bemutatkozzak, mert sokan csak félig ismertek: a Fájdalom vagyok. Atombombaként vagyok jelen ebben a világban, mert tudattalanok által tudok pusztítani, és megsemmisíteni, de tudatos létezők által energiát formálok át, hogy életeteket “jobbá”, könnyebbé tegyem. Ha elindultam, csak ideig-óráig tudsz megállítani, tudattalanul elnyomni ...