Bemutatkozik a fájdalom

Üdvözöllek! Eljöttem, hogy bemutatkozzak, mert sokan csak félig ismertek: a Fájdalom vagyok.

Atombombaként vagyok jelen ebben a világban, mert tudattalanok által tudok pusztítani, és megsemmisíteni, de tudatos létezők által energiát formálok át, hogy életeteket “jobbá”, könnyebbé tegyem. Ha elindultam, csak ideig-óráig tudsz megállítani, tudattalanul elnyomni különböző szerekkel, vegyületekkel. Feloldani csakis és kizárólag belülről tudsz, tudatosan figyelve általam önmagadra, hogy elérd léted felszabadultságát.

Egyik kapocs vagyok test-lélek-szellem között. Fő feladatom, hogy segítsek neked levenni saját, hamis álarcaidat, szerepeidet, melyek megnehezítik léted testi és lelki szinten. Általam is megélheted igazi önmagadat, miáltal közelebb tudsz emelkedni szellemedhez a kiteljesedés állapotához. Leviszlek legmélyebb és legtitkosabb bugyraidba, hogy segítsek neked újra stabilabbá válni. Az alázat magaddal szemben, és a hited önmagadban a segítőim. A te szabad döntésed által válok testi gyógyítóddá, és lelked felszabadítójává, vagy tested hóhérává, és lelked további feladatává.

  1. A fájdalmad elindít – ha nem indulsz magadtól.
  2. A tudatosságod vezet – belső kapcsolatodon múlik hogyan.
  3. A hited és alázatod segít – még akkor is, ha semmi másod nem maradt.
  4. Te döntesz!

Én vagyok a Fájdalmad. Én vagyok a végső Út, mely a felszabadulásodhoz vezet.

Michael/Michaela (Arkangyal): Bemutatkozhatott végre Fájdalom igazi léte. Sokat dolgozunk vele nap, mint nap. Ő a végső út, ha már semmi más nem maradt, mi segítsen elindulni önmagadhoz. Haladni rajta igazán elszánt lépéseket, kitartást, és erőt kíván. Általa, és tudatos létezők által mély sérülések oldódnak, súlyos láncok szakadnak, és robosztus falak dőlnek az engedélyeddel. Lehetne másképp is, hogy lelked terve megvalósuljon, de a szabad akarat szent! Fogadd el önmagad! Kapcsolódj önmagaddal! Itt vagyunk. Segítünk. Támogatunk, és erőt adunk.

Szívem minden  hálájával, alázatával és szeretetével írtam, Artha.