Bemutatkozás

2017 év elején -addigi életem tapasztalatait összegezve- kezdtem el, és álltam bele az életem következő, nagy feladatába. Megélni abból, amit szeretek "csinálni". Már akkor tudtam, hogy nem ez lesz a könnyebbik választás, mégis szerencsésnek érzem magam, amiért olyan emberek találtak meg, akik teste még több tapasztalattal, információval ajándékozott meg, akik által mégtöbb felismeréshez, megértéshez jutottam. Ennek köszönhetem, hogy megtaláltam azt a ”munkát”, melyet egy életen keresztül, akár ingyen is csinálnék, melyben ki tudok teljesedni, melyben jelen vagyok, melyben teljesen önmagam vagyok.

A honlapomon leírtakat saját tapasztalataim alapján fogalmaztam meg, állítottam össze. A tapasztalataimat, megélt történéseket annyira tartom igaznak, mint azok, akik ezeket nem tartják igaznak. Nem célom bárki meggyőzése! Célom az, hogy minőségi (prémium – szó jelentése: jutalom) szolgáltatást tudjak nyújtani, és ehhez azok az emberek találjanak meg, akik készen állnak befogadni, megérteni, átélni azt, amit adni tudok. Ez a legnagyobb megtiszteltetés, és öröm a munkámban! Számomra fontos a megelőzés, és ehhez fontos a testtudatosság!

Ki testtel foglalkozik, előbb vagy utóbb rádöbben, hogy a test a lélektől elválaszthatatlan. Nálam sem volt másképp. A 2020-as karantén alatt volt időm, hogy elkezdjem leírni a tematikáját annak, amit csinálok. Ez volt a terv, mely csak a 2021-es karantén alatt teljesült. De 2020-ban egy 5 alkalmas előadássorozatot írtam meg, melyet egyénileg, illetve kiscsoportnak adok át a belső kapcsolatunkról, a belső szabadságunkról, a belső erőnkről, a belső békénkről, majd az egységről. Írás közben végigéltem minden részét. De itt nem ért véget a történet, mert írtam egy belső-munka-füzetet "Egyből az egységbe" címmel.

Kívánom mindenkinek, hogy találja meg, és tudja használni azokat a dolgokat, amik a számára a legmegfelelőbben, a legjobban segíti életét. Kívánom mindenkinek, hogy tudja megélni azt a feladatot, amit akár becsukott szemmel, könnyedén képes magas szinten megvalósítani!

Mocker Veronika


Feladataimnak tartom:

 • A testkapcsolat kialakítása, a testtudatosság erősítése, segítése.
 • Megmutatni, éreztetni valójában milyen állapotban van a test (mi van a felszín alatt).
 • Tudatosítani milyen fontos a légzés! Csak légzéssel, és egyszerű, összpontosított nyújtással nagy eredményeket lehet elérni. Szánjunk időt magunkra. Időt. Magunkra.
 • Megéreztetni, hogy a test hogyan tudja elengedni a feszültséget. Akár egyszerű és olcsó eszközöket használva a testtel történő együttműködés, figyelem milyen jelentőséggel bír.
 • Lehetőséget adni megoldások kipróbálására: amikor kezdetben csak kisebb fájdalmak jelentkeznek, hajlamosak vagyunk krémeket használni vagy fájdalomcsillapítókat, gyulladáscsökkentőket szedni, legrosszabb esetben viselni ezt a fájdalmat. Mi lenne, ha nem ez lenne az első gondolatunk? Bár kényelmes, gyors, és rövid távon olcsó megoldásnak tűnik! Mi lenne ha, aki energikusabb az 1-2 célzott nyújtó gyakorlatokat végezne otthon? Vagy aki kényelmesebb, az egyszerűen, otthon használható eszközzel segítene testének el/kilazíttatni a befeszült izmait. Tehetné ezt mindannak tudatában, hogy később ne legyen nagyobb problémája ebből.
 • Nem utolsó sorban, szeretném megmutatni, hogy mennyire intelligens a testünk. A testtudatosság, illetve minőségi testkapcsolat által, milyen csodákban lehet részünk nap, mint nap. És ez mind ott van benned is!
 • Tapasztaltam, ezért hiszem, hogy a testi blokkok oldásával a lélek is megkönnyebbül.
 • De mindezek mellett egyre fontosabb átadnom azt a tudást, melyet kaptam a belső kapcsolat, belső szabadság, belső erő, belső béke és az egységtudat aktiválása által test-lélek-szemmel szinten.

Kedvenceim

A bemutatkozást azzal is gazdagíthatja az ember, hogy megmutatja, miket kedvel 

Mindenkinek van fizikai és érzelmi oldala. Az érzelmi oldalam rendezgetésében az alábbi személyek találhatóak meg a neten, akikre mindig szívem minden hálájával, alázatával és szeretetével gondolok:

Bartha Erika (Szeged) www.gyogyitoszivarvany.hu/  Számomra Erika a szeretet ébresztője az emberekben. Valamiért önmagam feltárása, megismerése, és tudatosságomon való munkálkodásom nála kezdődött el. Az élet akkor sodor(t) hozzá, mikor a legnagyobb szükségem volt / van rá.

Molnár Erika (Budapest) http://ananasha.hu/ Nőnek születtem. Fiatalon élveztem nőiességem, aztán valahogy nem figyeltem rá. A mai napig dolgozom, hogy újra, és újjá varázsoljam magamban a NŐT. Erika sokat segít nekem ebben a jó értelembe vett “varázslatban”. Ennek a varázslatnak köszönhetően lassan-lassan (saját ütememben) feltárulnak lelkem feladatai nőiességemmel kapcsolatban, ami jelen életem központi magja, hiszen:

 • nőnek születtem,
 • dolgozó nő lettem - az idő elteltével és döntéseim által az életemtől megkaptam azt a munkát, melyet szívvel-lélekkel élek minden alkalommal,
 • aztán feleség, társ és szerető lettem (belső munkámnak köszönhetően egy személyben a férjemé, aki a társam, a szeretőm, a legjobb barátom),
 • majd anya – 1, majd 2 gyerekkel, hibákkal, kudarcokkal, nem tudással, majd tudatos figyelem, gyakorlás által pozitív megerősítésekkel, elfogadással, figyelemmel, szolgálattal, mely áramlik.

Minden szerep rengeteget ad, vesz el, vagy alakítá át, ami meghatározza személyiségemet. Erikánál lehetőség van egyre jobb minőségben, és mélységében dolgozni, hogy ezek mind egyszerre, harmonikusan integrálódjanak. És Ő is Erika smiley

Elekes Krisztina Zolna (Budapest)  Szivárvány asztrológia Valami bevonzotta életembe Zolnát. Ahogy egyre jobban megismertem, döbbentem rá, hogy milyen hatalmas tudás integrálódik ebbe a nőben. Minden tudás mögött kőkemény kitartása, és munkája van. Nem utolsó sorban szenvedélyesen szereti azt, amit csinál.

Mit is csinál Zolna? Kb. 2 órás születési képletelemzést, amit felvesz és a hanganyagot elküldi neked. Eddig semmi extra. No de amikor kb. 1 év vagy X hónap múlva újra meghallgatod mindig találsz valami információt, ami az újdonság erejével hat.  Jobb is, hogy felveszi, mert így minden értékes információ megmarad, ugyanis egyszerre annyira sokat kapsz, hogy kell idő a befogadáshoz, feldolgozáshoz, elhelyezéshez, de ezek, már az elemzések alatt elkezdődnek… de hát ki mennyit bír el egyszerre! Zolna játszi könnyedséggel átadja az információáradatot neked, ami egyénileg a te lényednek szól (nem sablonokat kapsz!), a fejed meg lezsibbad… ami akkor nem is baj… sőt van/lesz mit feldolgoznod! Időd, mint a tenger!

Fizikai oldalon:

Fitness for You (Pécs) facebook

Hálás szívvel ajánlom őket Baranya megyében, de magát a mozgási rendszert is, akinél nem kizáró ok az elektrostimulációs izommozgásos edzésforma! Ez az EMS edzés. Keress rá a neten, hol van a közeledben ilyen lehetőség, ha ki szeretnéd próbálni. A ruha, amit fel kell húznod olyan, mintha a teljes tested nagyobb izomcsoportjaira TENS/EMS tapaszokat tennének, és edzés közben nem csak a te mozgásod, hanem ezeken a tappancsokon keresztül érkező impulzusok által is még intenzívebben tud dolgozni/mozogni/edzeni a tested. Alkalmankként 30 percnél többet nem is szabad használni. Szinte mindenhol az első alkalom ingyenes! A krónikusan alulműködő pajzsmirigyem miatt (is) a testemnek nagyon fontos a kardió edzés. Egyik kedves barátom által találtam rá, és próbálhattam ki. A legnagyobb meglepetésemre, ez is olyan, mint amit én csinálok, azaz az első nagyon megterhelő (30 perc alatt elfáradtam), aztán egyre jobb és jobb! Sőt! Edzés után tele vagy energiával, és könnyűnek érzed magad! laugh

Ilyen stílusú zenéket használok:

A kedvenc előadóm: HANS ZIMMER for ever(!) a tökéletes összhang maga. Nagyon erőteljes a dinamikája. Ha becsukom a szemem, jön a libabőr és határ a csillagos ég!

… de van lágyabb zenéje is… és mégis ott az erő:

A weboldalt a Netfort weblap készítés készítette.